Originální dětské pokoje Čilek pro zvídavé děti Zobrazit fotky zobrazit 9 fotek

Touží váš syn po pirátské lodi nebo po závodním autě? Sní vaše holčička o komnatě pro princeznu či stáj s koňmi? Originální dětské pokoje Čilek promění téměř každý dětský sen v realitu. Tématické pokojíčky Čilek jsou oblíbené nejen pro svůj originální design, ale také pro kvalitu zpracování. A jelikož se výrobce specializuje pouze na věkovou skupinu 0 – 26 let, může se tvorbě originálního dětského a studentského nábytku věnovat s maximální péčí. Součástí nabídky jsou i doplňky do dětských pokojů – koberce, záclony a závěsy, přehozy na postele, svítidla atd.

Pokud zařizujete pokoj pro právě narozené až tříleté miminko, je na prvním místě bezpečnost, zdravotní nezávadnost materiálů a kvalitní zpracování konstrukce splňující veškeré normy. Tlumenější barvy přitom navozují atmosféru pro klidný spánek kojence, batolete a předškolňáčka. Design nábytku i celého interiéru je však vždy čistě ve vaší režii.
Pokoj pro miminko Baby Cotton
Pokoj pro miminko Baby Cotton
Pokud zařizujete pokoj pro předškoláka a začínajícího školáka, hraje hlavní roli dětský svět nabitý fantazií, ovšem i ergonomie pracovního stolu a židle, resp. pracovního prostoru. Důležitá může být i možnost růstu dítěte spolu s nábytkem a to až do začínajících teenagerských let, kdy vybavení dětského pokoje obvykle obměňujeme.
Dětská postel auto GTS modrá
Dětská postel auto GTS modrá
Při zařizování pokoje pro 12 až 18 letého teenagera respektujeme jeho měnící se názory na barvy, styl, koníčky. To vše prostě musí korespondovat i s nábytkem. Zvolte barevně neutrální nábytek, ke kterému snadno přiřadíte aktuálně potřebný design pokoje pomocí doplňků a výmalby. Pokoj je v tomto věku útočištěm, jehož centrálním prvkem je postel, která slouží kromě spánku často i k učení, zábavě a relaxaci.
Dětský pokoj - kolekce Trio
Dětský pokoj - kolekce Trio
Zařizování pokoje pro 18 až 26 letého studenta je pak již čistě dospěláckou záležitostí. Pokud jsme dobře vybírali nábytek pro teenagera, můžeme jej dokonce i zachovat a pouze upravit styl pokoje. Plnohodnotně musí takový pokoj plnit obě hlavní funkce – ložnice i pracovny. Přičemž nesmíme zapomenout, že pracovní místo musí být přizpůsobeno k dlouhodobější činnosti. Studium vysoké školy není občasným odpoledním posezením nad domácím úkolem. 
Nábytek pro děti i studenty Dynamic
Nábytek pro děti i studenty Dynamic

10 důvodů, proč děti i rodiče milují nábytek Čilek

1. KVALITA: použití kvalitních materiálů společně s nejmodernějšími technologiemi, to je základní pilíř pro dětský nábytek.
2. BEZPEČNOST: produkty značky Čilek jsou držitelem GS certifikace, která podléhá nejpřísnějším pravidlům na bezpečnost.
3. NADČASOVOST: Čilek nevyrábí nábytek, který by dítěti vydržel jen krátkou dobu (ergonomicky i designově).
4. FUNKČNOST: každý prvek je navržený tak, aby dětem bezvadně sloužil v maximální možné míře.
Pokoj pro dvě děti Mocha
Pokoj pro dvě děti Mocha
5. ORIGINÁLNÍ A HRAVÝ DESIGN: tématicky zaměřené pokoje dle věku a pohlaví dítěte podporují rozvoj fantazie.
6. SPECIALIZACE: zacílení pouze na věkovou skupinu 0 - 26 let dává prostor designérům každý prvek pečlivě vyvinout. 
7. ZÁRUKY A SERVIS: na nábytek je poskytována záruka 5 let, reklamací je však díky kvalitě nábytku opravdu minimum.
8. SLUŽBY A OSOBNÍ PŘÍSTUP: získáte návrh pokoje zdarma, ke každému zákazníkovi je garantován individuální přístup.
9. DOPLŇKY: velký výběr dětských bytových doplňků pomůže sjednotit celý interiér (záclony, koberce, svítidla, atd.) .
10. ÚSMĚV NA TVÁŘI: spokojenost dětí, to je výsledek, ke kterému se dopracujete vždy, zvolíte-li značku Čilek.
Růžový pokoj pro dívku Yakut
Růžový pokoj pro dívku Yakut

O značce Čilek

Čilek je rodinnou firmou, která vznikla v roce 1995 v Turecku. Postupně se její pobočky rozšířily do celého světa, dnes má přes 500 prodejen, které najdete v 71 zemích. Designéři společně s výzkumným a vývojovým týmem navrhují nábytek dle věku a pohlaví dítěte. Použitím nejmodernějších výrobních technologií je dosahováno precizního zpracování nábytku. Výrobce se specializuje pouze na nábytek pro věkovou skupinu 0 – 26 let, také proto se Čilek stal jedním z nejvýznamnějších výrobců dětského a studentského nábytku. Společnost Nábytek Čilek je exkluzivním dodavatelem pro Českou republiku. Pro nábytek značky Čilek jsou charakteristické tyto vlastnosti: kvalita, bezpečnost, nadčasovost, funkčnost, originální a hravý design.
Pokojíček pro miminko Natura baby
Pokojíček pro miminko Natura baby
Hlavním konstrukčním materiálem nábytku Čilek je MDF deska (středně tvrdá dřevovláknitá deska), která je kvalitně laminovaná. Kování má antikorozní úpravu s garancí 10 let (značka kování Hettich, Häfele). Dveřní panty jsou ve většině případů opatřeny pneumatickými brzdami pro pomalé dovírání. Prostorově tvarované části jsou vyráběny především z odolného termoplastu (PS). Další materiály jsou například umělá kůže, keramika, kov, … Při výrobě se výrobce řídí normami kvality ISO. Každý produkt značky Čilek je zároveň držitelem německé produktové certifikace GS, která klade přísná kritéria na kvalitu výrobků. Na nábytek je poskytována záruka 5 let, na doplňky 2 roky (židle, matrace, svítidla, …).

Doprava po ČR je zdarma! Doručení zboží je zajišťováno především vlastní dopravou dodavatele, je však též možné zvolit osobní převzetí zboží na pobočce, u menších doplňků je možné využít doručení Českou poštou. Doba dodání je přibližně 4 - 6 týdnů (pokud zboží není skladem), přesný termín je stanoven na základě objednávky, nebo se na něj lze předem dotázat emailem či telefonicky.


Zdroj: www.hezkydetskynabytek.cz
Nábytek ČILEK Praha - OD centrum Poslat poptávku