Pohon SupraMatic 3 pro garážová vrata umí šetřit energii Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

 V dnešní době každý ve svém domově preferuje především pohodlí. K tomu patří i vybavení garážových vrat kvalitním pohonem, aby nebylo nutné při vjíždění do garáže vystupovat z vozidla. Společnost Hörmann uvedla na trh nový stropní pohon SupraMatic 3, jehož předností je vysoká úspora energie a vylepšený šifrovaný signál.

Pohon SupraMatic 3 vyniká minimální spotřebou elektrické energie v pohotovostním režimu, jež činí méně jak 1 W. Tělo pohonu je vyrobeno z ušlechtilé oceli a speciálních plastů, které výrobku zaručují vysokou životnost a odolnost. V závislosti na rozměrech a provedeních vrat, pro něž je SupraMatic 3 určen, zvládne pohon až 50 cyklů za den. V případě hromadných a podzemních garáží je to dvojnásobek.

Šifrovaný přenos signálu pro větší bezpečí

Nový pohon, doplněný o dvousegmentový displej, je přizpůsoben vratovému systému BiSecur, jenž zajišťuje bezpečný rádiový přenos informace mezi pohonem a ovladačem. Technologie založená na speciálních kódovacích postupech a nové ergonomické ovladače HS 5 BS umožňují svému majiteli díky LED kontrolce rychle zjistit aktuální polohu vrat (otevřená/zavřená). Pohon SupraMatic 3 s rychlostí otevírání až 22 cm/s najde využití u výklopných a sekčních vrat a garážových vrat HST, která se otevírají do boku.

Více informací lze získat na stránkách www.hormann.cz.
SupraMatic 3 - Hörmann
SupraMatic 3 - Hörmann
Ovladače
Ovladače