Nechte si zaplatit nový kotel a nejen ten

Nechte si zaplatit nový kotel a nejen ten

Potřebujete nový kotel? Víte už, že vás výměna do několika let prostě povinně čeká? Nechte si nový kotel zaplatit včetně souvisejících nákladů, tedy alespoň významnou část investice. Nabízí se rovnou 2 dotační tituly!

Jak ovládat dům na dálku

Jak ovládat dům na dálku

Connexoon představuje vzdálené ovládání terasy, stínění a přístupu k domu. Není nad "chytrý dům."

Chytré domy

Chytré domy

Co jsou chytré domy, proč nový dům vybavit inteligentní elektroinstalací a v jakém rozsahu?

Zabezpečení a kamery (EPS, EZS)

Zabezpečení a kamery (EPS, EZS)

Základem inteligentních domů je EZS (elektrický zabezpečovací systém) a EPS (elektrický požární systém), ale i automatizace vytápění, klimatizace a třeba stínící techniky. Zabezpečovací systémy se však netýkají jen domů inteligentních, nýbrž každé běžné domácnosti. Chraňte se a dávejte na sebe pozor.

Rozvody pro TV, telefon, internet

Rozvody pro TV, telefon, internet

Je možné rozvést po celém bytě kompletní sítě a kdykoli jakýkoli přístroj odpojit a zase jinde připojit? Co jsou inteligentní domy? Jaké druhy připojení k internetu jsou dnes nejvýhodnější? A co je to digitální televize?

Centrální vysavač

Centrální vysavač

Prvním revolučním krokem pro úklid domácností byl před sto lety vynález firmy Elektrolux – vysavač. Tak také vznikly výrazy lux, luxování, skloňované dnes snad ve všech jazycích světa. A právě na tento vynález navazuje dnešní centrální vysávání, vynalezené už před 50 lety.

Topení, ohřev vody

Topení, ohřev vody

Bez vytápění a ohřevu vody se dnes už neobejdeme. Přitom paliv, zdrojů vytápění a otopných těles, včetně alternativních řešení, existuje celá dlouhá řada. Inspirujte a insformujte se o reálných možnostech, které máte.

Přípojka plynu a plynové rozvody

Přípojka plynu a plynové rozvody

Bez plynu si dnes mnozí z nás svůj život nedokážou představit. Vedle vytápění elektřinou je plyn tou nejméně pracnou variantou. Zároveň nemá (s výjimkou drahého propan-butanu) žádné nároky na skladování paliva. Palivo do našeho domu až k jednotlivým zařízením prostě jen přiteče plynovodem.

Voda a kanalizace

Voda a kanalizace

Jaké známe druhy kanalizací, z jakých materiálů provádíme vnitřní kanalizační rozvody (ležaté i svislé) a jak je to s rozvody vodovodní sítě a také s izolací potrubních systémů?

Elektroinstalace

Elektroinstalace

Bez elektřiny se dnes neobejde snad žádný objekt. Elektřina je úplnou samozřejmostí a většina spotřebičů by bez ní prostě nefungovala. A to například včetně kotlů na vytápění, byť nejsou elektrické a podobně.