CADURA – to jsou nejvýraznější sprchové zástěny společnosti SanSwiss. Extravagantní ostrost detailů přirozeně doplňuje stylovou čistotou designu. CADURA se tak stane dominantním prvkem koupelny, která zanechá dojem. CADURA je inspirována přírodou a elementem vody.

Sprchový kout v matně bílé bude decentním nadčasovým základem pro Vaši koupelnu v moderním, skandinávském nebo hygge stylu. CADURA White Line decentně splyne prakticky s jakýmkoli prostorem. Bílý sprchový kout je totiž neutrálním prvkem, který lze vždy doplnit několika dalšími dominantními odstíny. Co se týče vzhledu skla, klasikou, která nikdy nezklame, je čiré sklo. SanSwiss pro Vás vyvinul také originální dekor skla Shade pro zajištění soukromí (na vnější straně skla sítotisk, na vnitřní straně skla antiplaková úprava).

Jedním z nejvýraznějších prvků sprchové zástěny CADURA je designově a ergonomicky propracované madlo. Designéři SanSwiss pro CADURU navrhli také estetické a funkční profily, integrované panty a kování. Maximální komfort použití sprchové zástěny poskytuje velká šířka vstupu, výška standardních modelů je 200 cm.

Sprchové zástěny SanSwiss tradičně vynikají prvotřídní kvalitou materiálů vyrobených se švýcarskou precizností. Kromě standardních modelů SanSwiss nabízí široké možnosti atypických provedení včetně nestandardní šířky, výšky, výřezů a zkosení.

Sprchová zástěna CADURA s posuvnými dveřmi využívá unikátního systému soft open-close pro tiché a snadné otevírání a zavírání dveří. Křídlové dveře se otevírají ven i dovnitř. Antiplaková úprava Aquaperle na vnitřní straně skla a hladké panty zapuštěné přímo do skla Vám zajistí, že Váš sprchový kout bude velmi snadno čistitelný.

Sprchový kout CADURA White Line perfektně doplní vanička LIVADA z litého mramoru. CADURA je dostupná také jako walk-in zástěna např. pro menší koupelny nebo U-montáž pro větší koupelny – spojení sprchových dveří se dvěma bočními stěnami.

Více na: https://www.sanswiss.cz/cz/white-line

CADURA White Line – Jednokřídlé dveře s boční stěnou v 90° v matně bílém provedení. Vanička ILA.
CADURA White Line – Jednokřídlé dveře s boční stěnou v 90° v matně bílém provedení. Vanička ILA.