Představte si, že zatímco budete sedět u kávy se svou oblíbenou knihou, zbaví se váš byt nečistot. Převratná novinka mezi pomocníky v domácnosti iRobot ROOMBA a SCOOBA dokáže tuto představu naplnit. Seznamte se s vysavači nové generace s vlastní inteligencí a přijďe si je vyzkoušet do nových a lukrativnějších prostor firmy GAPA - IN, které od 1.1.2010 naleznete na nové adrese, v ulici Dukelských hrdinů 3, Praha 7. Moderní prostory kuchyňského studia GAPA - IN nabízejí 137 m2 prodejní plochy a servisní zázemí. Před vlastním nákupem robotického vysávače u firmy GAPA - IN si její zákazníci mohou bezplatně zapůjčujit vybrané modely I-ROBOTů k jednodennímu vyzkoušení ve vlastním domácím prostředí.

Jak iRoboti fungují a co všechno umí?

Vysavače Roomba využívají při úklidu umělou inteligenci a jsou skutečnými roboty v pravém slova smyslu. V prostoru se orientují pomocí 38 senzorů, sami dovedou rozpoznat stupeň znečištění v jednotlivých částech místností a tomu přizpůsobují dobu a intenzitu čištění. Na silně znečištěná místa se opakovaně vrací a zapamatují si je na příště. Pokud máte obavu, že se iRobot při úklidu poškodí, žádný strach, i na to je pamatováno. Infračervené paprsky spolehlivě a včas rozpoznají blížící se zeď, nebo překážku.

iRobot zpomalí a zabrání prudkému nárazu nebo například pádu ze schodů. Ovládání je velice jednoduché. Stačí zmáčknout tlačítko CLEAN a o vše ostatní se už robot postará sám. Na jedno nabití uklidí až 4 místnosti a pak se vrátí na svou dobíjecí základnu. Chcete-li šetřit baterii, můžete robota řídit pomocí dálkového ovladače. To ocení především děti, pro které se tak úklid může stát oblíbenou zábavou.

Samotné vysávání zajišťuje vysoce účinný systém proti sobě rotujících kartáčů, které se točí různou rychlostí a mají různé úkoly. Postranní kartáč vymetá pod sebe nečistoty z rohů místností a jiných těžko dostupných míst. O ostatní se postarají hlavní a pomocný kartáč, když i  ty nejjemnější částice nasají do speciálního filtračního zařízení. Přitom žádná z běžných druhů podlah, ať už dřevěná, laminátová, dlažba, PVC, nebo linoleum, není pro iRobota problém.
Fota: www.irobot.cz, Roomba 520 a Roomba 563 PET
Fota: www.irobot.cz, Roomba 520 a Roomba 563 PET
.
Fota: www.irobot.cz
Fota: www.irobot.cz
Chcete-li se nechat zastoupit robotem i při mokrém vytírání, pak můžete zvolit model SCOOBA. Pracuje ve čtyřfázovém režimu – příprava, mytí, čištění, vysoušení. Za pomoci směsi vody a čisticího prostředku SCOOBA Juice dokáže odstranit až 98 % všech bakterií a to zcela ekologicky a šetrně.

Dokonalý design, široké pokrytí

Tvarově jsou iRoboti řešeni tak, aby se bez potíží dostali i na ta nejnedostupnější místa v běžné evropské domácnosti. Na rozdíl od běžných nebo automatických vysavačů pokryjí iRoboti až 99%  podlahové plochy. Nejen praktický, ale i vzhledově propracovaný design zaručuje, že iRobot dokonale splyne s interiérem.

Věřte profesionálům

Vysavače ROOMBA a SCOOBA vyrábí prestižní americká technologická společnost iRobot Corporation, která se specializuje výhradně na vývoj robotů. Úzce spolupracuje s americkou vládou a dodává roboty i pro kosmické nebo armádní účely. Robotické vysavače jsou výsledkem dvacetiletého výzkumu a neustálého testování. Přijďte se od 1.ledna 2010 přesvědčit o jejich kvalitách do nových prostor firmy GAPA - IN v Praze 3, v ulici Dukelských hrdinů 3. Zde Vám bude poskytnuta odborná péče a zajištěn i kompletní servis v zázemí nové provozovny.
Fota: www.irobot.cz, Roomba 581 a Scooba 385
Fota: www.irobot.cz, Roomba 581 a Scooba 385
Fota: www.irobot.cz
Fota: www.irobot.cz
moje nová kuchyně s.r.o - moderní studio kuchyní Poslat poptávku