Walk-in zástěny jsou stále posilujícím trendem. Důvody jsou estetické i praktické. Minimalistická konstrukce působí v prostoru velmi vzdušně a organicky do něj zapadá, aniž by jej narušovala. Walk-in zástěny jsou zároveň tím nejpohodlnějším řešením, jaké si umíte představit – prostě vejdete.

Sprchové zástěny v řešení walk-in působí v interiéru koupelny svěže – jejich konstrukční řešení je minimalistické. Jsou proto ideální do menší koupelny. Vejít do prostoru sprchové zástěny nebylo nikdy snazší než právě s walk-in zástěnami, a proto jsou velmi vhodné pro každý věk i potřeby.

Nyní jsou walk-in zástěny od SanSwiss dostupné také jako nová řada EASY. Vybírat můžete z nabídky atraktivních profilů - Aluchrom, nadčasová a elegantní matně bílá (WHITE LINE), nebo extravagantní a módní matně černá (BLACK LINE). Vaši koupelnu může zdobit také sprchový kout EASY s originálními dekory skel. Obzvláště bychom chtěli poukázat na chromové dekory – jde o jemné linie či vzory se zrcadlovým efektem.

Nové sprchové zástěny walk-in EASY jsou vyrobeny z 8mm bezpečnostního skla s antiplakovou úpravou Aquaperle, díky které se sprchová zástěna velmi snadno čistí. EASY se dodávají včetně stabilizační vzpěry o délce 1250 mm (kterou lze zkrátit) a podlahové lišty v příslušné barvě pro jednoduchou montáž a jako ochrana hrany. Tyto sprchové zástěny mají speciální vyrovnávací profil, který lze nastavit tak, aby kompenzoval nerovnosti zdi.

Řada EASY je dostupná jako samostatná pevná stěna, možná je kombinace dvou bočních stěn (Concept Walk-In Easy) nebo pevná stěna s fixním dílem v 90° (v čirém skle). Sprchová zástěna EASY vypadá skvěle s vaničkou LIVADA, instalace je však možná i přímo na dlažbu.

Walk-in sprchová zástěna EASY od SanSwiss je tím nejlepším řešením pro EASY sprchování.

Více na: https://www.sanswiss.cz/cz/produkty/walk-in/easy/easy/easy/easy

Walk-In zástěna EASY – Pevná samostatná stěna s vyrovnávacím profilem (STR4P) s originálním dekorem skla Stromy
Walk-In zástěna EASY – Pevná samostatná stěna s vyrovnávacím profilem (STR4P) s originálním dekorem skla Stromy