Představujeme zabudovaný Bluetooth audio přijímač Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Bluetooth audio přijímač je určen pro přehrávání hudby z externího přístroje. Zařízení jako chytrý telefon, tablet, DVD/CD přehrávač nebo PC apod., může být s přijímačem propojeno buď bezdrátově pomocí rozhraní Bluetooth nebo pomocí audio jack konektoru na přední straně přijímače. 

Díky tomuto propojení můžete přehrávat audio z různých zdrojů - MP3, internetové rádio, streamované audio služby z internetu jako je Spotify apod., ale i z vaší stávající sbírky CD či DVD audio disků. Ovládání a propojení se zdrojovým zařízením je stejně jednoduché, jako byste propojovali telefon s vaším handsfree zařízením např. v autě. Výběr skladeb a ovládání hlasitosti a přehrávání probíhá na externím zařízení. 
Audio přijímač je dodáván ve třech základních barvách Polar, Grafit a Aluminium. Je možnost objednat kompletní sadu složenou z audio přijímače, napájecího zdroje, Zamak rámečku a dvou reproduktorů nebo samostatného modulu s přijímačem, zdrojem a Zamak rámečkem, ale bez reproduktorů.
Kompletní sada je dodávána se dvěma 2.5“ reproduktory, které jsou určené pro zabudování do podhledu. Reproduktory mají impedanci 8 Ohm a výkon 2.5 W každý. Jeden reproduktor je navržen pro ozvučení cca 15 m2 prostoru a montáž do podhledu šíření zvuku dále pomůže. Pokud by někomu nestačily tyto dva reproduktory, lze na audio přijímač zapojit čtyři nebo dokonce osm reproduktorů. Při připojení více reproduktorů je nutné je připojit paralelně a zajistit, aby výsledná impedance každé větve nebyla nižší než 4 ohmy. To znamená, že při připojení osmi reproduktorů je nutné použít reproduktory s impedancí 16 Ohmů.
Bluetooth audio kit
Bluetooth audio kit
Bluetooth zapojení
Bluetooth zapojení
Pro „audiofily“, kteří si chtějí užít zvuk v maximální kvalitě na své HiFi soupravě máme také řešení. Výstup z Bluetooth audio přijímače je možné vyvést na koncovou reproduktorovou zásuvku Unica (MGU3.487.18) a z této jej propojit s kvalitním HiFi zesilovačem a výkonnou aparaturou.
Výhodou Bluetooth audio přijímače je jednoduchost jeho propojení se zdrojem signálu. Můžete pohodlně poslouchat hudbu kdekoliv v domácnosti, a když pořádáte oslavu s přáteli, tak lze jejich hudební nahrávky sdílet pohodlně právě přes Bluetooth.

Více na www.vypinac.cz
Bluetooth audio receiver
Bluetooth audio receiver
Schneider Electric CZ, s.r.o. Poslat poptávku