Prožijte léto v bublinkách Zobrazit fotky zobrazit 7 fotek

Prožít odpočinek ve víru bublinek a cítit se přitom pohodlně jako doma na pohovce? Takový pocit je možné získat s originální kruhovou vířivkou Softub, která je naprosto odlišná od běžných skořepinových whirlpoolů. Vířivka z měkké polyuretanové pěny vysoké hustoty váží jen několik desítek kilogramů a dá se tak snadno přenést doslova kamkoli.

Alternativou pro bazény jsou domácí relaxační vířivé vany. I ty mohou být stylové a originální. „Vířivky Softub jsou navrženy pro příjemné a zároveň kvalitní trávení volného času a přináší řadu inovací rozdílných od běžných skořepinových vířivých bazénů,“ říká Daniel Mika, zástupce SoftubSpa.cz, která vířivky původem z Ameriky v Česku prodává. Toto přenosné wellness zařízení se vyznačuje vynikající odolností proti povětrnostním vlivům, tepelnou izolací, nízkou hmotností a tichostí chodu.

Vnější opláštění vířivky je z materiálu LeatherTexTM, jenž propůjčuje tradiční lázni eleganci koženého vzhledu. Vnitřek bazénu tvoří materiál PolybondTM, což je vysoce izolační pěnový materiál zajišťující jak prvotřídní konstrukční pevnost, tak maximální pohodlí ve všech polohách vsedě i vleže.

Foto: Letní období se kvapem blíží a s ním i horké dny, které vezmou síly k jakékoli činnosti. K navrácení ztracené energie pomohou blahodárné účinky osvěžující vody. V měkkých vířivkách Softub se navíc člověk cítí jako v bavlnce.
Softub idylka
Softub idylka

Nízká spotřeba a „hluk“, při němž je slyšet dokonce šepot

Vířivky Softub splňují stanovené normy energetické úspornosti a tichého chodu. Tento přenosný vířivý bazén funguje na základě ekologicky šetrných a energeticky úsporných technologií: důmyslná soustava motoru, čerpadla a ohřevného systému například zajišťuje, že teplo potřebné k dosažení perfektní teploty vody se ve skutečnosti rekuperuje z vlastního pracovního cyklu tohoto zařízení. V kombinaci s účinnou technologií motoru to znamená, že spotřeba energie je minimální.

Od běžných skořepinových bazénů se Softub liší i v dalších věcech. Volnost pohybu a možnost libovolné polohy v měkké, předem nevytvarované vířivce, umožňuje jakoukoli pozici k masážním tryskám, a tím i kvalitní masáž při libovolné výšce či postavě. Na ohřev vody nepotřebuje topné těleso, pro ohřev využívá teplo, vytvořené motorovým pohonem trysek. Polyuretan je výborným izolačním materiálem, udrží ohřátou vodu dlouho teplou. Tím, že není uvnitř tvarovaný, mohou ho při vypnutých tryskách používat pro své vodní hry děti jako běžný bazén. Doplňkem je dřevěný okraj, který se k bazénku přistaví a slouží i jako schůdek a odkládací plocha. Stejně jako u skořepinových vířivek má ve výbavě termovíko.

Lehký jako pírko, Softub má své místo kdekoli

Na terasu, trávník nebo do interiéru je možné umístit vířivý bazén Softub bez nejmenších obav. Váží pouhých 20 až 45 kg, dá se proto snadno přenést. Díky své hmotnosti je to možné i tam, kde jiné být nemohou například kvůli nosnosti stropu. Připojí se k němu jen válec s technickým zařízením. Ať už jej umístíte do exteriéru nebo interiéru, změní oblíbené místo na oázu odpočinku.

K vířivce Softub, která je na přijatelném rovném terénu (hlína, písek, dlažba nebo tráva aj.), stačí přinést válec s technologickým zařízením a propojit. Pak už jen napustit hadicí vodu a dát elektrickou zástrčku do zásuvky na 230 V. Žádné omezení, stavební úpravy, zdroj vody či odpad. Vyrábí se ve třech velikostech, s vnějším průměrem 150, 180 a 200 cm, pro 1 až 6 osob.

Skvělým doplňkem vířivek je dřevěné obložení. Obložení usnadňuje vstup a výstup z vířivky a poskytuje užitečné odkládací plochy. Cena je od 114.750,- Kč. Doprava a montáž je zdarma. Pod vířivku není třeba žádný speciální podklad. Může stát např. na trávníku.
Vířivky Softub jsou přenosné
Vířivky Softub jsou přenosné
Vířivky Softub lze postavit téměř všude - třeba na terasu
Vířivky Softub lze postavit téměř všude - třeba na terasu

Osm důvodů pro vířivky Softub

  1. Jsou lehké, přenosné, snadno se používá a snadno instaluje.
  2. Vířivá lázeň Softub patří mezi nejtišší na světě.
  3. Softub je lídrem na trhu technologií využití odpadního tepla. Díky začlenění čerpadla, motoru a  tepelného systému do jednoho agregátu Hydromate se přebytek tepla z motoru využívá při ohřevu filtrované vody a snižuje tak spotřebu energie na minimum.
  4. Vnější opláštění LeatherTexTM má dlouhou životnost a zároveň působivé barevné provedení odolné proti opotřebení a jakémukoli počasí.
  5. Automatická funkce ozonátoru Softub obstarává intenzivní čištění bazénové vody.
  6. Tvar bazénu Softub je navržen s maximální přizpůsobivostí pro snadnou změnu polohy a  nekonečné množství pozic vsedě i vleže.
  7. Měkká a zároveň stabilní úprava Polybond vnitřku bazénu poskytuje pohodlí ve všech polohách - je stejně pohodlný jako kožená pohovka.
  8. Vzhled kůže, vnější obložení, moderní barevnost exteriéru a praktické, stylové doplňky: Softub se vyznačují kvalitou a elegantním designem.

Více informací najdete na www.softub-spa.cz

Vířivky softub se snadno přepravují
Vířivky softub se snadno přepravují
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Nic není nemožné - zimní romantika
Nic není nemožné - zimní romantika