Refsite přináší hodnocení dodavatelů FVE přímo od zákazníků

V našem nejnovějším podcastu jsme měli tu čest mluvit s zakladatelem portálu Refsite. Pokud jste o Refsite ještě neslyšeli, je na čase to změnit. Refsite je první nezávislý portál pro sdílení a hodnocení referencí firem ve stavebnictví. Ať už stavíte, rekonstruujete, nebo jen hledáte inspiraci, Refsite je místem, kde najdete všechny potřebné informace.

Zakladatele Refsite Petra Kotka se ptala Jana Machová. Celý díl podcastu si můžete pustit přímo v přehrávači pod tímto odstavcem nebo ve své oblíbené podcastové aplikaci. 

Proč vznikl Refsite

Refsite vznikl z potřeby pomoci lidem vybrat vhodnou technologii a spolehlivou firmu, která působí v jejich okolí a má kvalitní a rychlý servis. Ať už se ptáte, jaké tepelné čerpadlo vybrat k rodinnému domu, jak řešit vytápění, nebo kterou realizační firmu byste měli vybrat pro instalaci fotovoltaiky, Refsite má odpovědi na všechny tyto otázky - a mnoho dalších.

Hlavní devizou celého projektu je ale princip, na kterém funguje: sbírá ověřená hodnocení zákazníků. Každou firmu ve svém katalogu zobrazí teprve až poté, co se objeví první hodnocení od zákazníka.

Každá recenze je opravdu pečlivě ověřená, ověřuje se na základě fyzické a IP adresy, e-mailu, někdy dokonce i pomocí faktur a jiných dokumentů. Dá se jim tedy 100% věřit, že čtete skutečné hodnocení reálného zákazníka.

Nejde jen o hodnocení

Ale Refsite není jen o hodnocení. Vedle ověřených recenzí zde najdete výpočetní nástroje nebo kontakty na projektanty a specialisty ze svého okolí. A co je nejlepší? Refsite nyní nabízí online katalog úsporných opatření, který obsahuje více než 200 opatření, které vám pomohou ušetřit energii a peníze. Podívejte se na katalog zde.

Krátká, ale zajímavá historie

Refsite byl založen v roce 2022 a od té doby se stal strategickým partnerem několika profesních organizací, včetně Centra pasivního domu (CPD), Asociace pro využití tepelných čerpadel (AVTČ) a Cechu akumulace a fotovoltaiky (CAFT). Refsite je také doporučován Státním fondem životního prostředí a úspěšným dotačním programem Nová zelená úsporám.