Seznamte se s tepelnými čerpadly AC Heating Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Firma KUFI INT, s.r.o. je společnost s výhradně českým kapitálem, vlastnící obchodní značky AC Heating, Convert AW a xCC. V roce 2006 vstoupila jako první na český trh se zcela novou řadou tepelných čerpadel vzduch-voda s plynulou regulací výkonu Convert AW. V dnešní době se řadí mezi největší dodavatele tepelných čerpadel vzduch/voda v České republice a nejenom zde doma. Ke špičce patří rovněž v Irsku a své aktivity rozšiřuje taktéž na Slovensku, v Německu, Belgii a ve Velké Británii. 

Jsme společnost, která se snaží vytvářet řešení zvyšující životní úroveň, komfort bydlení a chránící životní prostředí. Cílem společnosti vždy bylo a je navrhovat inteligentní systémy (nejen) pro vytápění tak, aby se daly použít téměř ve všech oblastech stavebnictví. Stále pracujeme na zvyšování technické úrovně a kvality svých výrobků a rozšiřujeme oblast jejich použití.

Na veletrhu For Arch 2016
, konaném v areálu PVA v Praze Letňanech ve dnech 20. – 24. 9. 2016, vám představíme nový regulační systém xCC2. Jeho zásadním rysem je důraz na regulaci celé tepelné soustavy (zdroje tepla, spotřebiče tepla, …) a případných periférií domu navázaných buď přímo, nebo nepřímo na topení (meteostanice, rolety, …) z jednoho místa. Obsluha, nastavení je proto jednoduchá a efektivní.

Navštivte naši expozici v hale 7, stánek A11. VIP vstupenku vám rádi zašleme poštou nebo e-mailem.

Zdroj: www.ac-heating.cz
Nový regulační systém xCC2
Nový regulační systém xCC2