Vysněné bydlení nezůstane s G-SERVISEM pouhým snem Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Skutečnost trvala jeden rok. Avšak vy se na ní máte možnost podívat během několika vteřin prostřednictvím časosběrného videa. V této uspěchané době možná tak dostanete chuť pustit se do uskutečnění odkládaného snu o svém bydlení.

Jde o dům Pozitiv, který poskytuje opravdové rodinné pohodlí a zázemí. Doslova z holé země vám před očima vyroste stavba, kterou realizovala stavební firma Archservis podle typového projektu G-servis. Postupně můžete sledovat přípravu povrchu a základů, betonování základové desky, zdění, budování krovu i pokládání střešní krytiny. Během necelých dvou minut uvidíte, že stavba může proběhnout bez zádrhelů a zbytečných prodlev či zpoždění. Tato proměna pustého pozemku v teplo domova je výsledkem poctivého úsilí profesionálů, kteří pracují právě pro váš sen.

Ačkoliv viditelná je až samotná stavba, základem všeho je kompletní projektová dokumentace. Kvalitní projekt je zárukou, že stavba proběhne bez problémů a ušetří vás mnoha starostí, které by mohly nastat při samotném zhmotnění vašich představ o bydlení. Pokud se chystáte stavět, myslete na to, že již při projektování se rozhoduje o tom, jak se vám bude bydlet. Projektová dokumentace od G-servis je sázkou na jistotu. Projekty jsou vypracovány v souladu se všemi platnými vyhláškami a legislativou, takže se nemusíte starat, zda jste všechny normy a předpisy dodrželi. Nechybí ani kalkulace spotřeb materiálů pro různé varianty střech i krytin a také rozpočet zdiva. Dostanete tak do rukou účinnou zbraň proti nepoctivým obchodníkům.

Projekt vám dodáme v nadstandardní kvalitě v pěti vyhotoveních, vytištěny tzv. vodostále. Takže ani pot, ani slzy radosti či z chvilkových stavebních nervů je nedokáží zničit.

Přejeme tedy příjemné sledování toho, co může být také vašim splněným snem.
Zdroj: www.gservis.cz
Vizualizace realizovaného rodinného domu Pozitiv
Vizualizace realizovaného rodinného domu Pozitiv
G SERVIS CZ, s.r.o. Poslat poptávku