Získejte tepelné čerpadlo se slevou Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Představte si, že by se vaše výdaje na topení snížily o více než 50 %. Váš dům by byl vytápěn ekologicky, energetický systém by navíc při horkých letních dnech zajišťoval i příjemné chlazení a zároveň byste měli k dispozici tolik teplé vody, kolik je třeba. Tento komfort bydlení vám pomůže zajistit tepelné čerpadlo Danfoss, které svým zákazníkům nabízí energetická společnost E.ON.

Foto: E.ON
Foto: E.ON
Ruku na srdce, kdo z nás by si nepohrával s myšlenkou na dovolenou, prodloužený víkend či dokonce na to, dopřát si nové vybavení domácnosti. Jenže kde ušetřit, když vlastníte rodinný dům, který je velkým „žroutem“ energie? Nedílnou součástí provozu rodinného domu jsou náklady na vytápění a ohřev vody, které průměrně představují až 80% celkových výdajů za spotřebovanou energii. A je úplně jedno, zda používáte plyn, elektřinu či tuhá paliva.

Teď si představte, že by se vaše výdaje na topení snížily o více než 50%. Váš dům by se mohl vytápět ekologicky, energetický systém by navíc při horkých letních dnech zajišťoval i příjemné chlazení a zároveň byste měli k dispozici tolik teplé vody, kolik je potřeba. Tento komfort bydlení vám pomůže zajistit tepelné čerpadlo Danfoss, které svým zákazníkům nabízí energetická společnost E.ON

„Úspora spočívá především v tom, že dvě třetiny energie potřebné pro vytápění odebírá tepelné čerpadlo přímo z přírody,“ poukazuje na výhody systému Tomáš Petrů z energetické společnosti E.ON Česká republika. Tepelná čerpadla Danfoss patří technologicky mezi špičku na evropském trhu, velká pozornost je zároveň věnována ochraně životního prostředí. Tepelné čerpadlo je vhodné pro novostavbu i dům po rekonstrukci, hlavní výhodou je využití obnovitelných zdrojů energie – tedy vzduchu, země nebo vody. Životnost tepelného čerpadla je přibližně 20 let, avšak při pravidelné údržbě a servisu zařízení zaručuje výrobce Danfoss životnost i mnohem delší.

Začali jste přemýšlet o koupi tepelného čerpadla, ale obáváte se vyšších investičních nákladů? Díky energetické společnosti E.ON, která je druhým největším dodavatelem elektřiny a plynu v České republice, můžete získat příspěvek na koupi tepelného čerpadla až do výše 60.000 korun. Při počáteční investici se vyplatí poradit se s odborníky firmy E.ON v Poradenském centru, kteří Vám představí tuto kvalitní technologii a doporučí zkušenou montážní firmu. Tepelné čerpadlo tak představuje moderní, ekologické a ekonomicky návratné řešení vytápění rodinných domů.

Více informací naleznete na www.eon.energieplus.cz
Foto: E.ON
Foto: E.ON
Foto: E.ON
Foto: E.ON