Každý zájemce o výstavbu má k dispozici poradce, který mu zdarma a nezávazně poradí, jaký dům by byl vhodný na jeho pozemek, jak jej situovat, a přitom, aby dům splňoval představy zákazníka. Samozřejmostí je sledovat i cenovou relaci navrhovaných domů tak, aby vyhovovala zákazníkovi. Studie domu se tedy vytváří dle požadavků zákazníka, k té se přiloží kalkulace domu na klíč, případně stavby k dokončení či hrubé stavby.  Tato kalkulace je již z naší strany závazná a nemění se.

Každý zájemce má dále možnost si prohlédnout naše rozestavěné stavby i hotové zabydlené domy našich klientů.

Navíc u nás máte k dispozici výhodné financování výstavby.

Až na základě všech informací (tj. studie, cena, prohlídka stavby, nabídka financování, informace od klientů, kteří již v našich domech bydlí) se zájemce může rozhodnout, zda spolupráce s námi při vytváření svého nového domova JE PRO NĚJ VÝHODNÁ.
Na Ostravsku jsou nejoblíbenější domy Iveta, což je přízemní dům s půdorysným řešením do L, s uspořádáním 4-5+1, ve variantě Iveta A i s garáží. Je možné vidět Ivetu A30 ve Frýdku-Místku, Ivetu A30a v Příboře, případně další domy po celé republice. Další varianty domu Iveta jsou ve Sviadnově, Ostravě-Polance a Šenově.

Mezi oblíbené podkrovní domy na Ostravsku patří zejména domy Tereza a Marika. Dalších 8 staveb kolem Ostravy a Frýdku-Místku je ve výstavbě nebo ve stadiu přípravy.

Základní nabídku studií domů najdete na našich stránkách www.rodinne-bydleni.cz. Nejvíce informací se však dozvíte při osobním pohovoru s naším zástupcem. Je Vám k dispozici kdykoliv v místě Vašeho bydliště nebo přímo při prohlídce stavby, všeho pozemku či dle dohody.
Rodinné bydlení s.r.o. Poslat poptávku