Chcete stavět rodinný dům a zároveň ušetřit? Typové rodinné domy ze dřeva jsou pak právě pro vás ideálním řešením. A narazíte-li přitom na dodavatele, který má za sebou už více jak 18.000 postavených domů, s výrobou a montáží neustále sledovanými nezávislými zkušebními ústavy, garantujícími tak vysokou kvalitu, je třeba už jen jediné, zbavit se mýtů.

RD Rýmařov nabízí 20 odlišných typů rodinných domů s ohromnou vyriabilitou dle přání zákazníka. Přitom má k dispozici síť vzorových a ukázkových domů, které si může každý zájemce prohlédnout a seznámit se tak s jejich pojetím, kvalitou i konstrukcí včetně kvality řemeslného provedení. Zároveň se tak každý dozví vše potřebné o vlastnostech montovaných nízkoenergetických staveb.

Proč stavět naše typové domy?

Výstavba je velmi rychlá, i v případě největších domů trvá pouhý jeden měsíc. Přitom na ni nemá žádný vliv ani mráz.

Na druhou stranu je cena za postavení typového domu velice nízká a celková cena je stanovena pro celý dům zhotovený na klíč a je garantovaná. V přepočtu jsou pak náklady v přepočtu na m2 u typových domů nejnižší.
FOTO: RD Rýmařov
FOTO: RD Rýmařov
Cena daná smlouvou je přitom vždy konečná, nehrozí vám tedy žádné vícenáklady či jakékoli jiné prodražování stavby. Zároveň na konstrukční systém takového domu získáte 30 letou záruku, která vyplývá z ověřeného stavu nosné konstrukce. Každý typový dům je už totiž ověřený.

Přitom je dřevo materiál s dlouhou životností. Vždyť důkazem jsou například historické roubené horské chalupy. Je pouze nutné nevěřit fámám a mýtům. Konstrukční systém nových typových domů je zároveň nízkoenergetický a tyto domy se vyznačují nadstandardními tepelně-izolačními vlastnostmi, jelikož skvěle izolují veškeré použité materiály stěn. Důsledkem je pak stálost teploty vnitřního prostředí domu a dům lze vytopit mnohem rychleji. Vytápíme totiž prakticky jen interiér.

Důležité je u našich typových domů i výborné využití plochy. Jelikož zde postačí tenká obvodová stěna, ale i příčky, získáme při stejném půdorysu oproti domu s tlustými stěnami až 15 m2 obytné plochy navíc.
FOTO: RD Rýmařov
FOTO: RD Rýmařov
Velmi zajímavá je i zvuková izolace takového domu, ale i zvuková neprůzvučnost stropů, které jsou postavené z moderní vícevrstvé konstrukce.

Další výhodou je široká nabídka takových typových domů. V nabídce je 20 typů domů, zároveň však ohromné množství jejich rozličných variant a rozličných doplňků a architektonických výstřelků. Technická dokumentace je pak vždy zpracovaná na základě individuálního požadavku každého klienta. I typový dům se tak může stát originálem.

Při tom všem navíc nabízí standardní provedení na klíč vysoký standard vybavení. Zároveň je samozřejmostí komplexní servis, zhrnující vše od vyřízení stavebního povolení až po veškeré terenní a sadové úpravy kolem již hotové stavby.

Promyšlené je ale i financování stavby, které je velmi jednoduché díky rozvinuté spolupráci dodavatele s předními hypotečními ústavy. Taková stavba je pak ručena právě již hotovým domem.
FOTO: RD Rýmařov
FOTO: RD Rýmařov
Většina nových zájemců o tyto typové nízkoenergetické domy přichází na základě doporučení jiných spokojených zákazníků. A to je právě ta zásadní a neocenitelná reklama. Srdečně tedy na prohlídku našich vzorových typových domů zveme i vás.