Kuchyně jako galerie Zobrazit fotky zobrazit 7 fotek

Kuchyně už dávno neslouží pouze jako místo k přípravě pokrmů a jejich konzumování, ale stejně jako všude jinde, i zde je snaha o vytvoření co nejlépe vyhlížejícího zevnějšku, který půjde ruku v ruce s nejnovějšími módními trendy. Nejinak je tomu u firmy Möbel Rust. Ta na český trh přichází s unikátním designovým počinem, kolekcemi kuchyní R5 a R8, které kombinují vytříbený vzhled, vysokou kvalitu a osobitost. Oproti ostatním konkurentům tak nabízí nejen „dort vysoké kvality“, ale i třešničku na něm.

Každý si rád připomíná okamžiky, místa, osoby či věci, které mu vstoupily do života a udělaly ho nějakým způsobem příjemnější. Fotografie jsou pak jedním z nejčastějších způsobů, jak dané záležitosti zvěčnit, a mít tak možnost neustále se k nim vracet. Výrobce kuchyní Möbel Rust nyní přínáší novinku, díky které se fotografie třeba právě z vašeho fotoalba dostanou coby stylový prvek do vaší kuchyně, a vtisknou jí tak punc osobní galerie.
Je libo fotografie z dovolené či fotografie poukazující na váš kladný vztah k hudbě? Ve volbě se meze nekladou. Vyberte si jakoukoli grafiku a firma Möbel Rust ji vnese do vaší kuchyně formou nerezových madel podsvícených LED osvětlením či pod obkladové sklo. Příjemné věci tak budete mít na očích pokaždé, když si do skříně půjdete pro kus nádobí či jen tak budete procházet.
Kuchyně RUST
Kuchyně RUST
Pokud upřednostňujete uměřenost a klasický vzhled, ale přesto si chcete dopřát jistou dávku přepychu a elegance, je možné ve vyfrézovaném prostoru pod madlem namísto fotografie, či jiné vámi zvolené grafiky, ponechat původní logo R5/R8.

A jak se tyto dvě sourozencké kolekce odlišují? Kuchyně s označením R8 uspokojí potřeby náročnějších zákazníků, nabízí totiž vyšší míru luxusu. Kožené podložky s vyšitým logem na dně každé zásuvky jsou jen malou ochutnávkou z této o třídu vyšší kolekce. Obě kolekce designových kuchyní se pak vyznačují lesklými lakovanými plochami a samozřejmostí je vyhotovení na míru a výběr z široké škály barev a odstínů.

Jste-li milovníci luxusu a rádi se prezentujete věcmi, které vás charakterizují, pak právě kuchyně s označením R5 a R8 budou tou pravou a jedinou volbou pro vás. Možnost vdechnout do vaší kuchyně kus vás vám totiž nabídne jen firma Möbel RUST.
Kuchyně RUST
Kuchyně RUST
Kuchyně RUST
Kuchyně RUST
Kuchyně RUST
Kuchyně RUST
Kuchyně RUST
Kuchyně RUST
Kuchyně RUST
Kuchyně RUST