Referenční dřevostavba v Nýřanech Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Referenční a vzorové domy jednotlivých výrobců dřevostaveb se těší velké oblibě zákazníků. Pokud takový dům navštíví, seznámí se s fungováním firmy, se samotnou stavbou i s atmosférou stavby přímo v reálu. Přijeďte se inspirovat do Nýřan.

U firmy NEMA Dřevostavby se opět rozrostl počet referenčních domů. Tentokrát se veřejnosti otevřel referenční dům v Nýřanech, který jsme stavěli ve spolupráci s naším dodavatelem stínící techniky, společností Alexandr Will s.r.o. Protože se referenční stavby firmy NEMA nacházely především v jižních Čechách, otevřením nového referenčního domu se tak zkrátila dojezdová vzdálenost pro všechny zájemce o dřevostavbu z Plzeňského kraje a z dalších oblastí.

Referenční dřevostavba v Nýřanech - interiér
Referenční dřevostavba v Nýřanech - interiér
Referenční dřevostavba v Nýřanech - interiér
Referenční dřevostavba v Nýřanech - interiér

V Nýřanech můžete navštívit přízemní typ rodinného domu. Dům je postaven na okraji města, a svým vzhledem zapadá do okolní zástavby rodinných domů. Stěny tohoto domu jsou difuzně uzavřené. Užitná plocha bungalovu je 130 m2, zastavěná plocha činí 154 m2. Dispozice domu je 4 + kk. I když tento referenční dům slouží jako kanceláře majitele firmy Alexandr Will – stínící technika a našeho obchodního zástupce, jde o ideální členění pro čtyřčlennou rodinu. V domě můžete mít nejen schůzku s naším obchodním zástupcem, ale seznámíte se i s nejnovějšími trendy na trhu v oblasti stínící techniky (např. zn. Climax). 

Pokud uvažujete o stavbě dřevostavby, pak návštěvu referenčního domu můžeme jen doporučit. Než se k nám vydáte, domluvte si raději schůzku s naším Nemákem, aby měl dostatek času se vám věnovat. Bližší informace nejen o tomto referenčním domě najdete na našich webových stránkách.