Proč si najmout úklidovou firmu Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Může se zdát, že úklid je jednoduchá a samozřejmá věc, a že ho firmy i domácnosti zvládnou vždy svépomocí. Často však k provedení pečlivého a pravidelného úklidu chybí čas i motivace, což se negativně odráží na stavu obytného či firemního prostoru a celkové pohodě v něm. Špatně uklizené prostory firmy nejsou dobrou vizitkou pro obchodní partnery a v důsledku zhoršených pracovních podmínek klesá produktivita práce. Řešením je najmutí úklidové firmy.

Kdy si úklidovou firmu najmout?

Úklidovou firmu si můžete najmout, pokud nemáte čas uklízet, nechce se vám, nebo ze zdravotních důvodů nemůžete. Také nemáte-li vhodné čisticí prostředky a pomůcky, nebo pokud nemáte čas shánět schopného zaměstnance, který bude úklidové práce na požadované úrovni provádět.

Co vám úklidová firma zajistí?

Úklidová firma vám zajistí jednorázový či pravidelný úklid v domácnosti nebo ve firemních prostorách a ušetří vám tak čas a mnohé nepříjemnosti. Tento úklidový program obvykle podle domluvy obsahuje čištění podlah, mytí nábytku a interiéru, setření prachu, vynesení odpadků, mytí a dezinfekci sociálního zázemí, čištění koberců a čalounění nábytku, mytí svítidel, oken, žaluzií a další úklidové služby.

Proč si najmout úklidovou firmu?

Zaměstnanci úklidové firmy pracují rychle a kvalitně, protože jsou za tuto práci placeni a výsledky dobře odvedeného úklidu budují dobré jméno úklidové firmy. Úklidová firma používá vhodné vybavení a osvědčené postupy.
Mytí podlahy
Mytí podlahy
Mytí oken
Mytí oken

Cíl úklidové firmy

Cílem úklidové firmy je převzít vaše každodenní starosti s úklidem. Náklady vynaložené na úklid se vám vrátí v podobě ušetřeného času, čisté domácnosti či zpříjemnění pracovních podmínek.

Jak poznáte spolehlivou úklidovou firmu

Než si úklidovou firmu najmete, zjistěte si na ni reference. Profesionální a solidní firma vám zaručí spolehlivost svých zaměstnanců, vždy dodrží dohodnuté termíny a sama zajistí kontrolu úklidu. Také by měla být pojištěna proti případným škodám.

Zdroj: stredo.ceskestavby.cz/salus-fm-sro
Úklidová technika
Úklidová technika