Rodinný dům Jitka C Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Dnes více, než kdy dříve, myslíme na systém výstavby a vytápění našeho nového domu. Architektura i technologie výstavby se v průběhu času mění a v dnešní době o to více. V době, kdy je potřeba zajistit minimální náklady na energie, má technologie výstavby formou dobře navržené dřevostavby velkou řadu předností. 

Dobře navržená a zrealizovaná dřevostavba má výborné tepelně akumulační schopnosti, nízké tepelné ztráty a tedy i nízkou spotřebu energií. Můžeme tedy uspořit nemalé peníze při provozu takového domu. Neopomíjenou výhodou stále zůstává možnost výstavby dřevostavby kdykoli v průběhu roku. A nemalou měrou hovoří pro dřevostavbu i možnost jednodušší rekonstrukce a stavebních úprav.

Rodinný dům Isabelka
Rodinný dům Isabelka

Základem dobrého, účelného a úsporného domu ale vždy bude správný návrh domu neboli studie, která bude přizpůsobena pozemku, na němž bude dům stát, světovým stranám a slunci a dalším podmínkám stavby, které nelze při návrhu opomenout. Správná studie, která vyhovuje všem podmínkám, a se kterou jsou spokojeni stavebníci, je pro firmu Rodinné bydlení základ.

Rodinný dům Marika
Rodinný dům Marika

Pokud tedy hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže vytvořit váš nový domov, partnera, který překreslí jakýkoli sen o bydlení do reálného projektu a vyřeší za vás stavební povolení, klidně se obraťte na firmu Rodinné bydlení. Stojí za ní stovky spokojených klientů a tedy i spousty referenčních staveb. 

Firma Rodinné bydlení vám nabízí domy nízkoenergetické i pasivní, domy na klíč i v různé fázi dokončení. Pokud chcete ušetřit nebo se na výstavbě svého nového domu chcete podílet vlastníma rukama, je pro vás ideální stavba k dokončení.

Rodinný dům Karel
Rodinný dům Karel
Rodinné bydlení s.r.o. Poslat poptávku