Už vás nebaví život v paneláku? Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Paneláková sídliště, která zažila největší boom v době socialismu, jsou i nadále součástí koloritu českých měst. Mají bezesporu své výhody, ale pokud se nechcete spokojit s žitím v džungli panelových domů, ale zároveň nechcete pořizovat vlastní domek, zvolte rezidenční bydlení v novostavbě.

Rezidenční bydlení v Modřanech
Rezidenční bydlení v Modřanech
Mnoho panelových domů kvůli svému stáří zcela nesplňuje současné požadavky kladené na byty. Nemoderní jádra, podlahy, které potřebují rekonstrukci nebo nešťastné vnitřní uspořádání mohou být nedostatky, které mnohým lidem znepříjemňují bydlení. Mnoho bytů tak vyžaduje nemalé investice na modernizaci a následné vybavení. Nové byty na Praze 4, které nabízí Rezidence Modřanka odpovídají aktuálním trendům, jsou stavěny podle aktuálních předpisů na kvalitu a uspokojí tak i ty nejnáročnější zákazníky.
Výhodou bydlení v Rezidenci Modřanka je bezesporu její atraktivní poloha na okraji Prahy s výbornou dostupností do jiných částí města. Její budovy navíc přirozeně zapadají do přilehlé zástavby a svým obyvatelům poskytuje možnost se plynně zapojit do okolního života.
Rezidenční bydlení v Modřanech
Rezidenční bydlení v Modřanech
To, co na velkých pražských sídlištích mohou jejich obyvatelé postrádat je kontakt s přírodou. Jsou obklopení pouze domy a miniaturními parčíky. Rezidence Modřanka leží v těsné blízkosti řeky Vltavy a přírodní památky – Modřanské rokle, místa jako dělaná pro dlouhé procházky či sportování.

Současný a atraktivní vzhled budov Rezidence Modřanka jsou potěchou pro oči. Domy vystavěné do tvaru podkovy vytvoří ve svém nitru příjemný prostor osazený zelení, interaktivními herními prvky a vybavený dětským hřištěm. Modřanka tak bude disponovat příjemným místem pro odpočinek či odpolední piknik s přáteli nebo rodinou. Pokud tedy uvažujete o novém komfortním bydlení, byty na prodej v atraktivní části Prahy 4, mohou být pro vás tou správnou volbou.