Domov podle svých představ na výstavě BYDLENÍ, nové projekty Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Zamýšlíte-li se nad koupí nového bytu či domu, rozhodně byste neměli chybět na specializované výstavě BYDLENÍ, nové projekty, která bude probíhat od 17. do 20. března na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Dozvíte se tak nejenom o nových projektech, které jsou aktuálně ve výstavbě, ale rovněž si dokonale zmapujete současnou nabídku a snadněji si tak vyberete svůj vlastní domov snů.

Vyhledávanými projekty ve světě bydlení jsou již několik let návrhy, které se kromě funkčního a pohodlného bydlení zároveň soustřeďují i na šetrný přístup k životnímu prostředí. Mezi takové firmy patří například společnost JRD, která je na českém trhu lídrem ve výstavbě nízkoenergetických a pasivních bytových domů už třináctým rokem. Pasivní domy jsou navrhovány tak, aby splňovaly standard životního stylu nového tisíciletí – kvalitní, zdravé a úsporné bydlení v souladu s přírodou. Na jejich nejnovější ekoprojekty – ECOCITY MALEŠICE a VILADOMY SEMMERING – se můžete těšit právě na letošní výstavě, kde vám budou představeny všechny jejich výhody, kterých je víc než dost.

K tradičním lídrům zeleného stavění v České republice se řadí i společnost SKANSKA. Ta vytváří nové domovy v různých lokalitách, přičemž každá z nich podporuje jiný životní styl. Stačí si jen vybrat, co je pro Vás to pravé a kde se cítíte nejlépe. Jedinečnou novinkou společnosti Skanska je uvedení projektu, jenž recykluje pitnou vodu tak, že využívá přečištěnou vodu z koupelen pro splachování toalet. Tím se výrazně snižuje spotřeba vody a zatěžování životního prostředí. Jejich projekty tak zaujmou každého, kdo nechce jen nečinně přihlížet plýtvání, ale sám chce žít ve funkčním bytě s šetrným přístupem k přírodě. Na veletrhu se však letos kromě nich představí i další zástupci již tradičních firem, jako jsou například TRIGEMA, EKOSPOL, YIT, Star Group nebo MS-INVEST a zároveň se návštěvníci mohou těšit i na úplně nové vystavovatele, kteří nabídnou spoustu zajímavých tipů.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost dozvědět se od těch nejlepších odborníků ve svém oboru o nejnovějších bytových projektech a nabídce parcel. Inspirujte se na výstavě BYDLENÍ, nové projekty a zvolte si to, kde a jak chcete žít. Protože váš domov je váš styl!
Pro další informace navštivte www.vystavabydleni.cz nebo www.pvaexpo.cz 
Nový bytový komplex od společnosti SKANSKA
Nový bytový komplex od společnosti SKANSKA
Nový bytový komplex od společnosti JRD - ECOCITY MALEŠICE
Nový bytový komplex od společnosti JRD - ECOCITY MALEŠICE